Túrák - On2WheelsOn2WheelsTúrák

Alap túraútvonalak: Kifejezetten kezdő, keveset kerékpározók számára tervezett, jelentős szintemelkedés nélküli útvonalak, melyek nyomvonala könnyen teljesíthető. 10-12 km/h átlagsebességhez tervezve.

Név Táv Szintkülönbség Időtartam Útvonal
B1 27 km 220 m 4,5 óra Révfülöp-Kékkút-Salföld-Révfülöp
B2 30 km 190 m 4 óra Révfülöp-Szentbékkálla-Kővágóörs-Révfülöp
B3 35 km 220 m 4,5 óra Révfülöp-Mindszentkálla-Ábrahámhegy-Révfülöp

Közepes túraútvonalak: Gyakorlott kerékpározók számára tervezett, kisebb-nagyobb szintemelkedéseket tartalmazó útvonalak, melyek nyomvonala közepes erőnlét esetén könnyen teljesíthető. 15-20 km/h átlagsebességhez tervezve.

Név Táv Szintkülönbség Időtartam Útvonal
M1 42 km 250 m 5 óra Révfülöp-Badacsonytomaj-Nemesgulács-Kékkút-Révfülöp
M2 53 km 300 m 6 óra Révfülöp-Zánka-Köveskál-Badacsonytördemic-Szigliget-Révfülöp
M3 49 km 320 m 6 óra Révfülöp-Káptalatóti-Szentbékkálla-Balatonszepezd-Zánka-Révfülöp

Nehéz túraútvonalak: Rutinos, jó erőnlétű kerékpárosok számára tervezett, nagyobb szintemelkedéseket is tartalmazó útvonalak. 20-25 km/h átlagsebességhez tervezve.

Név Táv Szintkülönbség Időtartam Útvonal
H1 60 km 510 m 6 óra Révfülöp-Dörgicse-Vászoly-Óbudavár-Szentantalfa-Révfülöp
H2 63 km 430 m 7 óra Révfülöp-Tapolca-Hegymagas-Szigliget-Badacsony-Révfülöp
H3 72 km 580 m 8 óra Révfülöp-Mencshely-Vöröstó-Pécsely-Tihany-Révfülöp

 

 

Egyedi túraútvonalak: Elkészítjük az Ön igényinek megfelelő személyre szabott kerékpáros túráját. Önnek nem kell mást tennie, mint a kiválasztott célállomást megadnia, mi elkészítjük hozzá az útvonalat, és a túratervet. Megtervezzük az időbeosztást, illetve a pihenő állomások helyét. Az elkészített, és a megrendelő által jóváhagyott terv alapján, az útvonalat a túravezető a túrát megelőzően bejárja. Az egyedi túratervek akár többnapos túrasorozatokat magába foglaló, komplex csomagként is igényelhetők.

A túrákon tervezetten három megállót tartunk, ahol a felfrissülés mellett a hely nevezetességeit is meg tudjuk tekinteni. A túráink, 5-15 fős csoportokban kerülnek lebonyolításra. Nagyobb létszámmal érkező csoport esetén előzetes egyeztetés szükséges.