On2WheelsTúrák

Leider ist der Eintrag nur auf Ungarisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Alap túraútvonalak: Kifejezetten kezdő, keveset kerékpározók számára tervezett, jelentős szintemelkedés nélküli útvonalak, melyek nyomvonala könnyen teljesíthető. 10-12 km/h átlagsebességhez tervezve.

Név Táv Szintkülönbség Időtartam Útvonal
B1 27 km 220 m 4,5 óra Révfülöp-Kékkút-Salföld-Révfülöp
B2 30 km 190 m 4 óra Révfülöp-Szentbékkálla-Kővágóörs-Révfülöp
B3 35 km 220 m 4,5 óra Révfülöp-Mindszentkálla-Ábrahámhegy-Révfülöp

Közepes túraútvonalak: Gyakorlott kerékpározók számára tervezett, kisebb-nagyobb szintemelkedéseket tartalmazó útvonalak, melyek nyomvonala közepes erőnlét esetén könnyen teljesíthető. 15-20 km/h átlagsebességhez tervezve.

Név Táv Szintkülönbség Időtartam Útvonal
M1 42 km 250 m 5 óra Révfülöp-Badacsonytomaj-Nemesgulács-Kékkút-Révfülöp
M2 53 km 300 m 6 óra Révfülöp-Zánka-Köveskál-Badacsonytördemic-Szigliget-Révfülöp
M3 49 km 320 m 6 óra Révfülöp-Káptalatóti-Szentbékkálla-Balatonszepezd-Zánka-Révfülöp

Nehéz túraútvonalak: Rutinos, jó erőnlétű kerékpárosok számára tervezett, nagyobb szintemelkedéseket is tartalmazó útvonalak. 20-25 km/h átlagsebességhez tervezve.

Név Táv Szintkülönbség Időtartam Útvonal
H1 60 km 510 m 6 óra Révfülöp-Dörgicse-Vászoly-Óbudavár-Szentantalfa-Révfülöp
H2 63 km 430 m 7 óra Révfülöp-Tapolca-Hegymagas-Szigliget-Badacsony-Révfülöp
H3 72 km 580 m 8 óra Révfülöp-Mencshely-Vöröstó-Pécsely-Tihany-Révfülöp

 

 

Egyedi túraútvonalak: Elkészítjük az Ön igényinek megfelelő személyre szabott kerékpáros túráját. Önnek nem kell mást tennie, mint a kiválasztott célállomást megadnia, mi elkészítjük hozzá az útvonalat, és a túratervet. Megtervezzük az időbeosztást, illetve a pihenő állomások helyét. Az elkészített, és a megrendelő által jóváhagyott terv alapján, az útvonalat a túravezető a túrát megelőzően bejárja. Az egyedi túratervek akár többnapos túrasorozatokat magába foglaló, komplex csomagként is igényelhetők.

A túrákon tervezetten három megállót tartunk, ahol a felfrissülés mellett a hely nevezetességeit is meg tudjuk tekinteni. A túráink, 5-15 fős csoportokban kerülnek lebonyolításra. Nagyobb létszámmal érkező csoport esetén előzetes egyeztetés szükséges.